Hotmail werkt niet

Hotmail werkt hard om het ten alle tijde mogelijk te maken dat iedere gebruiker van zijn of haar account gebruik kan maken. Uiteraard kan het natuurlijk eens voorkomen dat het een keer fout gaat. Dit is erg vervelend en daarom hebben wij alle mogelijkheden eventjes op een rijtje gezet om u snel weer opgang te helpen.

Wat vaak de oorzaak is van problemen bij het inloggen is dat soms de internetverbinding het laat afweten. Dus mocht u niet kunnen inloggen op uw Hotmailaccount check dan eerst even de internetverbinding. Ook wil het wel eens gebeuren dat mensen het verkeerde adres gebruiken. Zorg er dus voor dat er precies ‘hotmail.com’ staat. Als er namelijk maar één lettertje verkeerd staat krijgt u al een foutmelding.

Ook kan het zijn dat de server van Hotmail overbelast is, doordat er te veel mensen tegelijk bezig zijn. Vaak helpt het dan om het enkele minuten later alsnog te proberen. Er worden namelijk dagelijks miljoenen mails verstuurt. Het is dan ook goed denkbaar dat u toevallig in de piek terecht bent gekomen en daarom eventjes niet bij uw inbox kan.

Wat er ook aan de hand kan zijn is dat uw per ongeluk de verkeerde inloggegevens hebt gebruikt. Dit is een fout die veel mensen maken, maar die snel gemaakt is. Het ligt ook een beetje in de aard van mensen om de oorzaak elders te zoeken en niet bij zichzelf. Dus mocht u de melding krijgen dat u geen toegang heeft tot uw account. Probeer dan nogmaals de inloggegevens in te vullen, maar ditmaal heel secuur, zodat u zeker weet dat u geen fouten heeft gemaakt.

Mocht dit allemaal niet werken dan het ook nog zijn dat u bent gehackt. Vaak gebeurd het dan ook dat het niet meer mogelijk is om in te loggen en dat u bij het inlogscherm blijft hangen. Er is dan vaak niks meer aan te doen. Soms is nog wel mogelijk uw account terug te vorderen met de hulp van Hotmail en met een beetje geluk heeft de hacker geen schade aangericht. Ook voor de lange termijn wel te verstaan. Een hacker kan namelijk ook gegevens pas in een later stadium gebruiken, zodat hij of zijn minder verdacht lijkt als hacker.

Dit waren alle mogelijk problemen, die bekend staan gemakkelijk te zijn op te lossen. Mocht u nog tegen andere problemen aanlopen, neem dan vooral contact op met Hotmail zelf. Zij kunnen u vast verder helpen.

23 gedachten over “Hotmail werkt niet”

 1. Wie weet de oplossing?
  Van 1 afzender worden de emailberichten niet in mijn “Postvak in” geplaatst maar direct in de map “verwijderd”. Hoe kan ik dit oplossen?

  Beantwoorden
 2. Info op scherm laat weten
  ” Wachten op verbinding Hotmail.com”!!!!!!

  Helaas, verbinding wordt NIET tot stand gebracht!!!

  Met Dank,Groet.

  Beantwoorden
 3. Mijn wachtwoord werd niet geaccepteerd. De pogingen om een nieuwe ww aan te maken mislukte. nu is mijn mail adres helemaal verdwenen. ik heb alle vragen beantwoord, mijn vorige wachtwoorden ingevuld. Ik heb een bericht gekregen dat op 1maart een antwoord zal worden gegeven of ik na controle mijn mail mag weer gebruiken. Dat is toch niet te geloven?!!

  Beantwoorden
 4. Hoe komt het dat mijn hotmail het steeds laat afweten in het buitenland ? Mijn partner geraakt met hetzelfde toestel en bewerkingen op de wifi s van een hotel bv en bij mij blijkt er iets mis met mijn account …. wat is er aan de hand ? wat moet ik doen ?

  Beantwoorden
 5. Wat is er aan de hand ??? Steeds weer dat scherm met die mooie dame, die mij een nieuw hotmail-account wil opdringen, iets wat ik al 20 jaar probleemloos had. Tot nu…. Is met geen stokken weg te krijgen, zélfs indien ik alle andere mogelijkheden aanklik…. grrrrrrr !!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie