Hotmail aanmaken

Hotmail is een van de grootste aanbieders voor online mailing. Wilt u zich ook aanmelden bij Hotmail? Het zou natuurlijk kunnen dat u niet precies weet hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Daarom leggen het hieronder eventjes rustig uit, zodat binnen de kortste keren kunt beschikken over uw Hotmailaccount.

Allereerst moet u naar de website van Hotmail gaan en vervolgens op registeren klikken. Nu zult u lange lijst met gegevens zien, die u moet invullen. Te beginnen bij u naam zowel voornaam als achternaam. Ook moet u een mailadres bedenken die nog niet bestaat. Dit zou wellicht soms enige inspanning van u vragen als uw naam een veel voorkomende is. Mocht u nou zoveel mogelijk bij uw eigennaam willen blijven met uw mailadres, probeer dan bij voorbeeld dan andere adressen van Hotmail, zoals ‘outlook’.

Als dit achter de rug is, kunt u verder gaan met een wachtwoord bedenken. Deze moet minimaal acht karakters bevatten, een aantal tekens, een cijfer, een symbool en een mix van hoofdletters en kleine letters. Daarna dient u uw locatie op te geven en uw geboortedatum. Verder is ook uw geslacht van belang.

Nu komt voor de keuze of u ook uw account extra wil beschermen. Dit zou het lastiger maken voor een andere om via Hotmail in te loggen op uw account. Dit kan op twee manieren. De eerste manier is door middel van een verificatie via de telefoon. De tweede manier is doormiddel van alternatief mailadres. Het moge duidelijk zijn dat het verstandig is dat ofwel het telefoonnummer ofwel het alternatieve mailadres alleen door gebruikt dient te worden. Anders zou u eventueel toch nog een risico lopen.

Tot zover uw gegevens. Aan het einde van het registratieformulier moet u nog even ‘bewijzen’ een mens te zijn en geen computer door een code uit een bepaald plaatje over te typen. Als dit allemaal netjes is doorlopen dan bent u klaar en kunt u binnen enkele ogenblikken beschikken over uw eigen Hotmailaccount. U kunt dan gelijk mailen en ontvangen. En overal ter wereld kunt u via Hotmail inloggen op uw account.

Op deze manier kunt u dus erg eenvoudig beschikken over uw eigen Hotmailaccount. U zult bereikbaar zijn voor iedereen en ook nog eens overal. Het enige dat u nodig heeft is internet en natuurlijk uw wachtwoord. Dus maak snel een Hotmailaccount aan.

12 gedachten over “Hotmail aanmaken”

  1. heb een probleem met het aan maken van nieuwe account alles ingevult maar waneer je bij die tekens stukje komt werkt het niet verder de tekens zijn elke keer incorrect met of zonder hoofdletter

    Beantwoorden

Plaats een reactie